Nyitólap Részletes keresés Városok Rólunk Ajánlatkérés Kapcsolat Ügyfélkapu  




Hirdetések













Kategóriában lévő cégek
Énekes Utcai Állatorvosi Rendelő
Állatorvosként egzotikus állatokkal is foglalkozom,mellkasi és hasi vizsgálat, de természetesen a kutyák, cicák, rágcsálók ellátását is vállalom. Igény szerint házhoz megyek a kis páciensekhez! Az állatok szeretetét már gyermekkoromban megtanultam, hiszen a családban a szakma apáról fiúra száll generációk óta. Szeretettel várom Önt és kedvencét rendelőmben, vagy hívását az otthoni ellátáshoz!



Foto-Optika
Egészségpénztárakkal szerződésben állunk.Állandó AKCIÓNK, hogy a egészségbiztosítási kártyával fizető vásárlóink részére 10% kedvezményt biztosítunk.



Harmat Patika (Budapest 10.ker)
Gyógyszertár- (Budapest 10.kerület)



Szentkirály Sándor
természetgyógyászat, bioenergetikus, keringési problémák, akupresszőr, emésztési problémák, fájdalommentes fájdalomcsillapítás



Bátorfi Fogászat
Több, mint 18 éves implantológiai tapasztalattal a Bátorfi Fogászat az ország piacvezetõ implantológiai centruma immár 3 éve. Csodálatos környezetben, magas technológiájú felszerelésekkel, kimagasló orvosi tapasztalatokkal rendelkezõ fogorvosaink és kedves csapatunk szeretettel látja Önt. Látogasson el weboldalainkra ahol mindenrõl részletesen olvashat és megtalálja folyamatos akcióinkat is!



Anikó Szépségszalon - Budapest (XVI.ker)
3D szempilla,Kozmetika,Fodrászat,Brazil gyanta,Smink a 16.kerületben



Köbölkuti Ágnes - (Reflexológia,Talpmasszázs)
Talpmasszázs,Reflexológia,Reflex talpmasszázs Budapesten



Dr Apostol Éva (Budapest)
Rendelési idő: Kedd-Szerda: 14:00-18:00, Telefonos bejelentkezés alapján!



Bodnár Egészségcentrum - Bodnár József
Bodnár József vagyok. 1962 óta vagyok a Ferencvárosi Torna Club tagja és kerékpáros versenyzőként 9 bajnoki cimet szereztem. Nem csak erre lehetek azonban büszke: Az idők során emberek százainak adtam vissza az életkedvét, nyugodt éjszakai alvását, néhányat a tolószéktől is megmentettem.



Prágai Éva Pszichológiai Magánrendelő
Szakmai szemmel, nagyobb távolságból, könnyebben látható a probléma. Mindenki maga hoz döntéseket, de közösen mérlegeljük a lehetőségeket. A pszichológus könnyebben felismeri a személyiség lehetőségeit és korlátait. A pszichoterápia célja a nagyobb önismeret, mely elősegíti az egyéni problémamegoldást és életvezetést.



Your Body Rózsavölgy Fitness
Fitness terem (Budapest 22.ker)



Dr. Póka László- Fogszakorvos
Fogszakorvos- Kecskemét



S.O.S. Fogtechnika
Fogsorkészítést vállalunk rövid határidővel, akár már 2 nap alatt! A fogsorjavítás a helyszínen megvárható, ha szükséges, akadályoztatás esetén készséggel megyünk házhoz is! Sürgős esetben akár hétvégén is vállalunk munkavégzést. 1982 óta a szakmában dolgozom fogműves mesterként.



Dr. Faludi Pál
Nőgyógyászat Budapest



Szalayné Balogh Katalin-Fogtechnikus
Nyitvatartás: H-P 8-16-ig



Vissza        Előre