Nyitólap Részletes keresés Városok Rólunk Ajánlatkérés Kapcsolat Ügyfélkapu  
Hirdetések

Kategóriában lévő cégek
Esszenciák Háza Jádesárkány Pagoda Kft.
A természet adta szépség és harmónia, nyugalom és egyensúly egysége a növények illóolajok, a színek energiája által. Ez a holisztikus szemléletmód és gyógyászat egy része.Carpio Kft.
építőipari szolgáltatások épületbontás pénzügyi tanácsadás földmunka Épület, híd, alagút, közművezeték építése építőipari tervezés, beruházás forgalomtechnika egyéb gazdasági jellegű szolgáltatásCool-Box Hungária Kft.
hűtőkamrák hűtőajtó hűtőpadlóJasin Kft.
A cég bútorkereskedelme már korábban, 3 éve foglalkozott import bútor beszállításával. Kezdetben román, majd olasz, lengyel és szlovák gyártókkal építettünk ki egyre nagyobb és szélesebb körű kapcsolatokat, amit vevőkörünk bővülésének is köszönhetünk.Holland Lemezburkolat Kft.
szendvicspanel, lemezburkolat, szigetelés, trapézlemez, purhab, csavarKorno-Tát Kft.
asztalosipar, bútor, bútorasztalos, előszobabútor...Dominik Bau Kft
bádogozás,csapadékvíz elleni szigetelés,épitőipari szolgáltatás,felújítás,hang- és hőszigetelés,kenhető szigetelő fólia,lábazat szigetelés,lapostető szigetelés,szigetelés,szigetelés javítás,terasztető,utólagos vízszigetelés,vízszigetelés,zöldtetőkBudapest Szerviz Kft.
Víz x Víz Kft.
Non-Stop duguláselhárítás,csatornaépités,épületgépészeti kivitelezés,fütBB Légtechnikai Bt.
LégtechinkaPrés 2000 Lemezfeldolgozó Kft.
ém és lemezfeldolgozás alkatrészgyártás hidraulikus és excenter présgépeken CO és ponthegesztési munkák elektrosztatikus porfestés fémtömegcikk gyártás szitázott, festett lemez dobozok gyártásaSzakács-Szaki Építőipari és Kereskedelmi Kft.
építőipari szolgáltatások - Somogy megyeBUDAI ÜVEGESEK SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
1995 óta áll a lakosság rendelkezésére teljes körű kiszolgálással cégünk. Kirakatok, edzett üvegfalak, tükrök és egyszerű ablakok helyszíni beszerelését vállaljuk. Képkeretek széles választékával várjuk üzletünkben leendő vásárlóinkat!CsoMo Bútor
Kárpitozott ülőbútorokkal és fekvőbútorokkal foglalkozunk, a tervezéstől a kivitelezésig. Termékeinket több viszonteladónál is megvásárolhatja. Katalógusból választva is elkészítjük a kárpitot, de hozott anyagból is szívesen dolgozunk. Áraink kedvezőek, de nem mennek a minőség rovására! A gyártás mellett vállalunk javítást, felújítást is.3 E Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Családi vállalkozásunk 1993 óta foglalkozik gépi hímzéssel. Modern automata gépekkel dolgozunk precízen, pontosan, gyors határidővel. 10 éve saját programtervezőnk van, így helyben tudjuk elkészíteni a megrendelő elképzeléseit. Sokan választanak minket az igényes, minőségi hímzések miatt. Ügyfeleink közül többen vannak, akik már a kezdetek óta hűségesek hozzánk, és rendszeres megrendelésükkel bizalmukat fejezik ki irántunk. Több ismert cég is köztük van, mint például az Agip, Mars, Rtl Klub.Vissza        Előre